Lammekoteletter grillet med honning og rødvin i mynte sauce.

4-6 personer.

Vareforbrug:

6 pæne tykke ca. 2 cm. dobbelte lammekoteletter skåret fra ferskt lammeryg.
2 tsk. Flydende lyng/sensommer honning (Den Gamle Skole ).
1 glas god rødvin.
Friskkvasmet peber.

Myntesauce:

3 tsk. Honning med pebermynte (Den Gamle Skole)
1 dl hvidvins eddike, æble eddike er ogsa rigtig god.
1 finthakket skalotteløg.
En stor håndfuld finthakket frisk mynte.

Fremgangsmåde:

1: Lammekoteletter dryppes godt med honning og herefter hældes rødvinen over samt masser af
friskvasmet sort peber.

2: Myntesaucen fremstilles saledes:

Rør myntehonningen sammen med vineddiken og det hakkede
skalotteløg i en gryde der bringes i kog og lad det koge ind til det halve.

Tag sa gryden af varmen og tilsæt den finthakkede friske mynte og lad det hele svale af inden
serveringen.

3: Koteletterne grilles/ steges ca. 4 minutter pa hver side og der pensles med marinaden undervejs
Efter grill/stegningen hviler koteletteme under let pålagt folie et par minutter og serveres med
myntesaucen. Til forside Opskrifter Vores 8 millioner lokale medarbejdere henter honning i den bornholmske natur til alle vores produkter.
Til forsiden
Til Frank Truberg