Hyldebær / appelsin toddy med Honning med Kaffe.

En til næsen og balsam for sjælen.

Vareforbrug

1 liter.
1 liter sur hyldebærsaft.
10 tynde skiver skrællet frisk ingefær.
Tynde strimler af 1 appelsin.
Tynde strimler af 1 citron.
10 kardemomme kapsler 4 stjeme anis.
1 kanelstang.
Friskpresset saft fra citrusfrugterne.
Honning med Kaffe til at søde med.

Fremgangsmåde:

1: Kom alle ingredienseme undtaget friskpresset citrussaft og honning op i en gryde.

2: Bringes i kog og skru straks ned for varmen, læg låg på gryden og lad væsken stå
og små simre i ca. 30 minutter, den må endelig ikke koge.

3: Lige inden serveringen tilsaettes citrussaften og evt. 1 dl. mørk rom og der smages til med Honning med Kaffe. (Den Gamle skole)

eller Honning med Kaffe serveres ved siden af så gæsterne selv kan tilsætte og smage til efter temperament.
Til forsiden
Til Frank Truberg