Til Frank Truberg
Forårs salat dressing med Biavlerens sennep
Forberedelsestid: 5 minutter.
Tilberedelsestid : 5 minutter
Antal personer: 6.

Vareforbrug:

1 flot frisk og sprødt salathoved.
2 spsk. Biavlerens sennep
1 dl. piskefløde.
1 spsk. Friskpresset citronsaft.
1 bdt. Frisk purløg.
Fremgangsmåde:

Skyl salaten godt under rindende vand og slynges ( tørres for overskydende vand ).

Del bladende i pæne store stykker og læg dem i en bowle/skål.

Bland honning sennep, fløde og citronsaft med en ske, hæld dressingen over salaterne og de blandes hurtigt og forsigtigt med dressingen.

Anret salaten på fad eller skål kast masser af frisk purløg over, og retten er straks klar til servering.

Serveres f.eks. til: krydderstegt Unghane, andet lyst kød eller pandestegte sild, med et glas kold tør hvidvin eller en højrehånds kælderkold.
Til forsiden