Forårs salat dressing med Biavlerens sennep
Forberedelsestid: 5 minutter.
Tilberedelsestid
: 5 minutter
Antal personer: 6.
Vareforbrug:
1 flot frisk og sprødt salathoved.
2
spsk. Biavlerens sennep
1 dl. piskefløde.
1 spsk. Friskpresset citronsaft.
1
bdt. Frisk purløg.
Fremgangsmåde:
Skyl
salaten godt under rindende vand og slynges ( tørres for overskydende
vand ).
Del bladende i pæne store stykker og læg dem i en bowle/skål.
Bland
honning sennep, fløde og citronsaft med en ske, hæld dressingen over
salaterne og de blandes hurtigt og forsigtigt med dressingen.
Anret
salaten på fad eller skål kast masser af frisk purløg over, og retten
er straks klar til servering.
Serveres f.eks. til: krydderstegt Unghane,
andet lyst kød eller pandestegte sild, med et glas kold tør hvidvin
eller en højrehånds kælderkold.